Kultur & kommunikation

KontaktOm Tomatproduktion

Vad är du nyfiken på?

Musik & scenkonst

Musik och scenkonst är hjärtat i vår verksamhet. Våra tomatantor. Vi skapar och vi möjliggör. Tillsammans och var för sig. För underhållning och teaterscen. Läs mer nedan.

För arbetsklimatet

Vill du stärka gemenskapen på arbetsplatsen? Stimulera kreativitet och konstruktiv kommunikation? Och glädjen? Lotta föreläser och teambuildar utifrån erfarenhet som kommunikatör, ledare och kulturutövare. Bosse och Lotta gör även körworkshops som värmer och stärker grupper.

För kulturarbetare

Vill du ha stöd med att marknadsföra och skapa uppmärksamhet i media? Eller bollplank när du skriver ansökningar? Och ha trevligt under tiden? Ta kontakt med Lotta.

Nyheter

Utforska möjligheter!

Musik & scenkonst

Bo Selinder & ACCJA

Sju personligheter och sju röster med Bo Selinder i spetsen. Tillsammans bildar de både sväng och små scener – fartigt, roligt och alldeles annorlunda… Sånggruppen Bo Selinder & ACCJA bildades 2014 i Luleå. Idag har gruppen 100+ sånger på...

Bo Selinder

Bo Selinder trollar fram humor på allvar ur det mest vardagliga. Han bjuder på ett annorlunda artisteri och liknas ofta vid föregångare som Povel Ramel och Robban Broberg – fast med en alldeles egen stil proppfull av energi, sväng...