Kultur & kommunikation

KontaktOm Tomatproduktion

Vad är du nyfiken på?

Musik & scenkonst

Musik och scenkonst är hjärtat i vår verksamhet. Våra tomatantor. Vi skapar och vi möjliggör. Tillsammans och var för sig. För underhållning och teaterscen. Läs mer nedan.

För arbetsklimatet

Vill du stärka gemenskapen på arbetsplatsen? Stimulera kreativitet och konstruktiv kommunikation? Och glädjen? Lotta föreläser och teambuildar utifrån erfarenhet som kommunikatör, ledare och kulturutövare. Bosse och Lotta gör även körworkshops som värmer och stärker grupper.

För kulturarbetare

Vill du ha stöd med att marknadsföra och skapa uppmärksamhet i media? Eller bollplank när du skriver ansökningar? Och ha trevligt under tiden? Ta kontakt med Lotta.

Nyheter

Utforska möjligheter!

Musik & scenkonst

”Som kompisar att hålla i handen”

Bo Selinder ger ut boken I min blommiga ballong med över 350 sidor med låttexter från mer än ett decennium av skapande. Res från Jokkmokk i norr till Tranås i söder, genom alla årets tider och sinnesstämningar. Hör om...

Sången från balkongen ovanför

Efter ett decennium av diskret men lustfyllt skapande, kommer Bo Selinders debutskiva: Sången från balkongen ovanför. Skivan innehåller 5 spår med band plus 1 bonusspår med sånggruppen accja. ... produktionen lyfter Bosses text och musik, men också vokala insatser...