Bosses blommiga ballong

Bosses blommiga ballong

FAMILJEFÖRESTÄLLNING & SKOLFÖRESTÄLLNING. Följ med på en musikalisk resa i Bo Selinders blommiga ballong!

Hör vad det fredliga biet har att säga om människornas värld, vinka till Gubben i månen och dansa samba med hela kroppen. Finurligt, fantasifullt och fartfyllt!

Tillsammans med sin orkester, bjuder Bo Selinder in små som stora till en vindlande musikalisk upptäcktsfärd med fiffiga texter, en stor portion humor och sällan skådad scenenergi och värme.

Bo Selinder är den prisbelönade artisten från Norrbotten som gärna sjunger sånger om gamla gubbar, djur, grönsaker och döden. Han har kallats ”ett unikum” och brukar jämföras med textförfattande artister som Povel Ramel och Robban Broberg.

Åldersgrupp: 6-12 år och deras vuxna. Längd: 40 min. Artister: Bo Selinder, Robert Råberg och Andreas Eriksson. Text & musik: Bo Selinder. Regikonsult: Kjell Peder Johanson. Kontaktperson: Lotta Karlsson, 070-518 54 89, lotta@tomatproduktion.se. Ett tack till Norrbottensmusiken som trodde på idén och gav stöd i skapandet av föreställningen!

Turnéplan

Premiärturné producerad av Norrbottensmusiken november 2019. 14 skolföreställningar, i Älvsbyn, Piteå, Råneå, Haparanda, Sattajärvi, Korpilombolo, Kiruna och Gällivare. En familjeföreställning i Gällivare.

Föreställningen erbjuds även under 2020 och början på 2021.